ZFG finance staat voor vooruitgang. We zijn innovatief op het gebied van software en digitale dienstverlening. Is uw administratie al over naar ‘the cloud’ en kunt u, zonder gebonden te zijn aan plaats en locatie, uw boekhouding bijwerken? Of klinkt dit nog als een wereld ver weg? Dat hoeft niet. Wij begeleiden uw backoffice graag naar een volledig digitale manier van werken.

ZFG finance heeft haar kennis paraat als het gaat om tools en software pakketten in de branche. Wij hebben ervaring met diverse implementatietrajecten bij klanten en adviseren u over de digitalisering die bij uw organisatie past.

Wilt u hier meer over weten? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Uw administratie volledig in de cloud

Uw volledige administratie in de cloud heeft veel voordelen. Bij ZFG Finance laten we u graag zien hoe ook u hier aan kunt beginnen. Wij werken met Exact Online, een hoogwaardig administratiesoftwarepakket waarmee u uw gehele financiële administratie in de cloud kunt zetten. Bent u nog niet zo handig met financiële apps en boekhoudprogramma’s? Geen enkel probleem! In een persoonlijk gesprek leggen we u graag uit hoe we bij ZFG Finance te werk gaan. 

No hands accounting: altijd en overal beschikbaar 

Hebt u een hekel aan de handmatige boekhoudtaken die iedere keer weer terug komen wanneer u uw administratie bijwerkt? Hoe klinkt het als een robot al deze handmatige taken zou overnemen? Alhoewel dit een aantal jaar geleden nog als iets wat ver weg was klonk, is het tegenwoordig niet meer dan de standaard. 

Via onze handige scan & herken software kunt u uw facturen met één druk op de knop gemakkelijk inscannen en inboeken. Het enige wat u als ondernemer nog hoeft te doen is een foto / scan van de facturen en bonnen via de laptop of mobiele app aanleveren. 

Verder kunt u gemakkelijk digitaal factureren: een verkoopfactuur is binnen één minuut gemaakt. Beheert u een webwinkel? Dan kunnen we de verkoopfacturen zelfs automatisch aan laten aanmaken met onze handige koppelingen. 

Geen papierwerk

Zeg vaarwel tegen stapels papierwerk en multomappen: deze mogen allemaal de deur uit! Uw gegevens zijn altijd digitaal beschikbaar, het maakt niet waar u bent, zolang u maar een internetverbinding heeft. 

Dit is helemaal veilig: uw data wordt vergrendeld en op verschillende servers opgeslagen. Uw online administratie is daardoor vele malen beter beveiligd dan op uw eigen computer. Is u computer gecrasht? Geen paniek! Uw administratie staat nog steeds online.

Een moderne administratie voor uw bedrijf

Als ondernemer hoeven we u niet te vertellen dat het belangrijk is om met de tijd mee te gaan en te blijven innoveren. Dat geldt ook voor uw administratie. Steeds meer ondernemers werken met een administratie in de cloud. Dit maakt samenwerken met uw boekhouder een stuk makkelijker en heeft vele voordelen. Daarnaast zijn er nog meer manieren om uw administratie te moderniseren

Handige koppelingen

Hebt u een hekel aan systemen die niet met elkaar samenwerken? Niets is vervelender dan dubbel werk moeten verrichten, waardoor u meer tijd kwijt bent met uw administratie. Bij ZFG Finance denken we met u mee hoe we uw administratie verder kunnen optimaliseren. 

Koppel gemakkelijk uw bankrekening, klanten, leveranciers, Kamer van Koophandel aan uw Exact boekhouding. Maar denk ook aan een koppeling met uw webwinkel, voorraad, salarisadministratie, CRM, planningssoftware of project management software. 

Belastingaangifte & salarisadministratie rechtstreeks vanuit Exact

Het doen van de BTW & ICP aangifte is iets waar veel ondernemers niet op staan te wachten. Binnen Exact kunnen we eenvoudig en snel de BTW & ICP aangifte versturen. Controleer de aangifte en verstuur deze met een druk op de knop! Het versturen van de aangiftes was nog nooit zo eenvoudig! 

Bespaar tijd en maak minder kosten

Kortom, het moderniseren van uw administratie door digitalisering en automatisering zal u veel tijd en geld besparen. Daarnaast kunt u als ondernemer altijd inzicht hebben in uw financiële administratie wanneer deze in de cloud staat. Zo kunt u gemakkelijk toezicht houden en tijdig inspelen op veranderingen. 

Is uw bedrijf klaar voor een moderne administratie?

Wilt u ook minder tijd kwijt zijn met de boekhouding? Bij ZFG Finance in Roosendaal helpen we u graag mee met het optimaliseren van de financiële en operationele processen. Neem direct contact met ons op voor persoonlijk advies voor u en uw bedrijf!

TOP