Extra handjes nodig op uw financiële afdeling? Een uitgevallen medewerker vervangen? Of zoekt u een ervaren financieel manager? Met ZFG finance interim dienstverlening haalt u professionaliteit in huis. Voor tijdelijke ondersteuning of een concreet project, fulltime of een paar uur in de week; wat bij uw vraag past! Zo bent u verzekerd van het juiste niveau, maar blijft u ook flexibel en zit u niet direct vast aan een arbeidscontract.

Kiest u er voor om toch iemand aan te willen nemen? Dan neemt ZFG finance een andere rol aan en coachen we uw nieuwe medewerker naar een vak volwassen medewerker. Onze zelfstandig werkende professionals uit Roosendaal voeren de opdracht uit die u voor hen heeft, maar doen meer; met open oren en ogen geven wij gevraagd en ongevraagd advies. ZFG finance doet nét een stapje meer.

Wilt u hier meer over weten? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Op zoek naar een financiële expert uit Roosendaal?

In een wereld die snel verandert, is het soms nodig om een externe partner te hebben die tijdelijk ondersteunt bij de (financiële) bedrijfsvoering. De frisse blik die onze financiële experts uit Roosendaal kunnen bieden, kunnen uw bedrijf veel kansen opleveren. 

Doordat wij ons eerst volledig verdiepen in de branche waarin uw bedrijf actief is, zijn onze financiële interims altijd in staat om zich aan te passen aan uw branche. Of u nu behoefte heeft aan een financieel adviseur, een (loon)administrateur, een controller of een financieel manager: ZFG Finance heeft de kennis in huis om al uw financiële vraagstukken op te lossen! 

Detachering van finance professionals

Om de verwachtingen van uw organisatie in kaart te brengen, starten we de samenwerking altijd met een vrijblijvend gesprek. Dit kan bij u op kantoor, of bij ons in Roosendaal. Het is namelijk wel zo prettig om te weten wie wie is. Aan de hand van ons gesprek, selecteren we de juiste finance professional uit ons team voor uw organisatie. Zo weet u zeker dat u iemand vindt die past in uw organisatie en dat het werk op hoog niveau wordt uitgevoerd. 

Meer weten over onze interim management diensten?

Bij ZFG Finance kennen wij al onze interim professionals persoonlijk, waardoor wij altijd de beste tijdelijke invulling voor uw organisatie kunnen bieden. Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een kennismakingsgesprek!

TOP