Doet u de salarisadministratie nog zelf en wilt u dit uitbesteden? ZFG finance neemt de volledige verloningen van u over. Wij verzorgen de loonstroken, informeren uw werknemers en ontzorgen u als werkgever uit Roosendaal en omgeving.

Een goed verzorgde salarisadministratie is één van de basiselementen van een succesvolle onderneming. U bent als ondernemer wettelijk verplicht om dit op orde te hebben. Fouten in uw loonadministratie kunnen grote gevolgen hebben en leiden tot grote problemen met pensioenfondsen en de belastingdienst.

Wilt u hier meer over weten? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Salarisadministratie volledig of deels uitbesteden?

De salarisadministratie kan veel irritaties met zich meebrengen voor u als ondernemer. Wij helpen u hiermee, zodat u zich weer volledig kunt richten op hetgeen waar u écht goed in bent: ondernemen!

Als ondernemer beslist u zelf wat u uit handen wilt geven en wat u zelf wilt blijven doen. Verwerkt u liever zelf de gewerkte uren, de vakantiedagen en de planning? Dan is dat mogelijk.Ook als u uw volledige salarisadministratie wilt uitbesteden helpen we u graag.

Administratie volledig uitbesteden

ZFG Finance zorgt ervoor dat uw personeel op tijd kan worden betaald en dat alle heffingen en premies op de juiste manier worden verwerkt. We helpen u met de periodieke salarisverwerking, maar ook met de loonaangifte, de pensioenaangifte en de loonstroken. Zo bent u als ondernemer volledig ontzorgt en hoeft u de loonadministratie niet meer zelf bij te houden.

Daarnaast kunnen wij u ook voorzien van handige managementinformatie, zodat u een goed beeld krijgt van uw daadwerkelijke werkgeverskosten. Zitten er bijvoorbeeld enkel kosten aan uw personeel verbonden of levert uw personeel echt iets op? We maken het inzichtelijk. Zo ontzorgen wij ondernemers uit omgeving Roosendaal met salarisadvies op maat.

Het automatiseren van uw salarisadministratie

Bij ZFG Finance zijn we fan van automatiseren en digitaliseren. Salarisadministratie Roosendaal bij ZFG betekent daarom dat u alles vanuit uw boekhoudsysteem kunt uitbetalen. Zo kunnen uw medewerkers een loonstrook per e-mail ontvangen en kunnen zij deze zelf inzien via bijvoorbeeld het Exact portaal. De salarisadministratie staat zo volledig in de cloud, waardoor u (en uw medewerkers) deze overal ter wereld eenvoudig kunnen checken!

Interim salarisadministrateur

Wilt u de salarisadministratie zelf blijven verwerken? Maar hebt u door bijvoorbeeld een zwangerschap of ziekte extra ondersteuning nodig voor deze functie? In dat geval kunnen we samen op zoek gaan naar een flexibele oplossing. Onze specialisten uit Roosendaal ondersteunen u graag op interim basis voor een aantal uur per week of een volledige werkweek.

HR advies en personeelsadministratie

Naast het feit dat uw medewerkers salaris uitbetaald moeten krijgen, zijn er nog veel meer dingen waar u rekening mee moet houden als u personeel in dienst neemt. Een goede personeelsadministratie is de basis van een goede bedrijfscultuur.

ZFG finance ondersteunt uw bedrijf daarom ook bij human resource vraagstukken. Denk aan verzuimbegeleiding, advies bij niet goed functionerende werknemers, het opstellen van arbeidsovereenkomsten, het maken van een personeelshandboek of advies op het gebied van sociale verzekeringswetgeving. Zo weet u zeker dat uw personeelsadministratie tot in de kleinste details wordt verzorgd.

Wettelijke verplichtingen personeelsadministratie

Als ondernemer bent u wettelijk verplicht om uw ziekteverzuim te administreren. Zo kan een slecht georganiseerd personeelsdossier bijvoorbeeld veel juridische problemen met zich meebrengen als een van u medewerkers niet goed functioneert. Helaas verandert deze wet regelmatig, waardoor het lastig kan zijn op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. ZFG Finance Roosendaal helpt u hier graag bij, zodat u zeker weet dat het altijd goed zit met de personeelsadministratie.

Personeels- en salarisadministratie ZFG Finance

Wilt u meer weten over onze tarieven en wat we specifiek voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem direct contact met ons op. Wij informeren u namelijk graag over de mogelijkheden!

TOP