Onze werkwijze

ZFG finance is een lokaal geworteld bedrijf, met haar meeste klanten in de regio Roosendaal. We vinden het belangrijk om bij de kennismaking met een nieuwe klant te weten wie er aan tafel zit, wat de dynamiek binnen het bedrijf is en waar de kansen en uitdagingen liggen.

ZFG finance werkt met prijsafspraken, voor al onze vormen van dienstverlening. Zo weet u vooraf waar u op maandelijkse, dan wel jaarlijkse basis aan toe bent en komt u niet voor verrassingen te staan.

Bij voorkeur werken we vervolgens bij u op kantoor aan onze opdracht. Zo krijgen we een kijkje in de keuken, bouwen we een relatie op en dat geeft ons de mogelijkheid tot het geven van beter advies. Wij zijn geen uurtje factuurtje-kantoor, maar staan voor de ondernemer waar we voor werken.

Team

Aangenaam! Dit zijn de medewerkers die zich dagelijks inzetten voor ZFG finance.

Richard van der Zijden

Richard van der Zijden, zelf opererend als interim financieel manager namens ZFG Finance, is een vooruitstrevend man binnen de branche. Stapels mappen vind je bij hem niet meer op kantoor, hij werkt volledig ‘in the cloud’. En zijn klanten dus ook. Hij beschikt over de juiste kennis en ervaring en is praktisch ingesteld. Hij pakt ieder probleem aan en weet oplossingen naar een hoger niveau te tillen.

Petra van Zundert

Petra van Zundert heeft ruime ervaring bij diverse MKB bedrijven binnen verschillende sectoren. Als belastingconsulent is ze bekend met de meest recente fiscale actualiteiten. Met een zeer praktische en probleemoplossende instelling denkt ze ook mee met betrekking tot bedrijfsvoering; veelal op interim basis en op locatie bij haar klanten.

Annelies Gabriëls

Dennis Dam

Yassmina Berkane

Nermina Hadžibulić

Merel van den Bergh

Nader kennismaken?

Bel of mail voor een afspraak.

TOP